Разположение на магазина МАГАЗИН
shopping-cart КОШНИЦА

Кошницата е празна!

Клавиатура Keyboard Logitech Wireless Desktop MK220на ниска цена с бърза доставка

Клавиатура Keyboard Logitech Wireless Desktop MK220

Продукт № 97729
Категория: Клавиатури
Производител:
Модел:
920-003168
Тип свързване:Безжична Wireless 
Комплект с мишка:ДА 
Кирилизация BDS:НЕ 
Светеща клавиатура:НЕ 
Геймърска клавиатура:НЕ 
Тип на клавишите:Мембранни 
Гаранция:
24 месеца
Наличност:ДА
На склад в: София

57.90 ЛВ
В кошницатa има:
0
 бр. 
+

Keyboard Logitech Wireless Desktop MK220


Sales benefits

  • Спестете място, без да пропускате нещо. Компактната клавиатура е с около 36% по-малка от стандартните клавиатури,но все още има всички стандартни клавиши - така че да правите нещата, които обичате, е лесно както винаги.
  • Получавате надеждна връзка на разстояние до 10 метра (33 фута), на практика без забавяне или отпадане - дори в най-натоварената безжична среда - благодарение на безжичната свързаност Logitech® Advanced 2.4 GHz. * И 128-битовото AES криптиране на клавиатурата помага да запазите информация сигурна. * Безжичният обхват може да варира в зависимост от околната среда и компютърните условия.
  • 24-месечна клавиатура и 5-месечен живот на батерията на мишката - плюс автоматично заспиване - означават, че можете да гледате видеоклипове в YouTube ™, да наваксвате във Facebook® и да изследвате last.fm в продължение на месеци, без да се налага смяната на батериите. ** ** Батерия животът може да варира в зависимост от потребителя и компютърните условия. Минималистичният дизайн на клавиатурата не само се съчетава прекрасно с вашия декор - той служи за определена цел. Няма допълнително пространство между клавишите, което го прави компактен, както и елегантен.
  • Настройката не може да бъде по-лесна - просто поставяте батериите, включвате безжичния приемник в USB порт на компютъра си и веднага започвате да пишете, пишете в блогове и изпращате IM, без софтуер.

Logitech® Wireless Combo MK220. Компактната комбинация от клавиатура и мишка с всички десни клавиши. Клавиатурата е с около 36% по-малка от стандартните клавиатури, но все още има всички стандартни клавиши. Получавате надеждна безжична връзка на разстояние до 10 метра (33 фута), на практика без забавяне или отпадане - дори в най-натоварената безжична среда. * 24-месечна клавиатура и 5-месечен живот на батерията на мишката, плюс автоматично заспиване можете да издържите с месеци без да се налага да сменяте батериите. ** Той се съчетава прекрасно и с вашия декор, благодарение на елегантния минималистичен дизайн. А простата настройка без софтуер ще ви накара да туитвате, пишете в блогове и IMing за нула време. * Безжичният обхват може да варира в зависимост от околната среда и компютърните условия. ** Животът на батерията може да варира в зависимост от потребителя и компютърните условия.

Logitech® Wireless Combo MK220 Компактната комбинация от клавиатура и мишка с всички десни клавиши - Спестяващ пространство дизайн с всички стандартни клавиши - Надеждна безжична свързаност 2,4 GHz с 10-метров обхват * - 24-месечна клавиатура и 5-месечен живот на батерията на мишката **

* Безжичният обхват може да варира в зависимост от околната среда и компютърните условия. ** Животът на батерията може да варира в зависимост от потребителя и компютърните условия.

Package Content

Безжична клавиатура

Безжична мишка
USB receiver
2 AAA батерии (клавиатура)
2 AA батерии (мишка)

Потребителска документация 3-годишна гаранция на производителя и пълна продуктова поддръжка

System Requirements

Windows® XP, Windows Vista® or Windows® 7
USB port


Тегло: 1.100 кг
Гаранция: 36 МЕСЕЦА


* Изображенията на продуктите в сайта са примерни и може да имат разлики с действителните продукти. Ако забележите такава, моля пишете ни на адрес store@bestpc.bg.

* Ние се стремим да дадем най-добрата цена. Ако друга фирма Ви предлага по-изгодна оферта от нашата - обадете ни се и ще Ви направим дори още по-добро предложение.