Разположение на магазина МАГАЗИН
shopping-cart КОШНИЦА

Кошницата е празна!

Видеокарта Gigabyte Radeon RX 5700 XT GAMING OC 8GB GDDR6 RGB Fusion 2.0на ниска цена с бърза доставка
изчерпан

Видеокарта Gigabyte Radeon RX 5700 XT GAMING OC 8GB GDDR6 RGB Fusion 2.0

Продукт № 224325
Категория: Видеокарти
Производител:
Производител чип:AMD 
Видео Памет:8 GB
Серия:Radeon RX 5700XT 
DirectX:12 
Гаранция:
36 месеца
Наличност:ПРОДУКТЪТ НЕ Е НАЛИЧЕН
902.00 ЛВ

Gigabyte Radeon RX 5700 XT GAMING OC 8GB GDDR6 RGB Fusion 2.0


Gigabyte Radeon RX 5700 XT GAMING OC 8GB GDDR6 RGB Fusion 2.0

 

  • 3X Охладителна система Windforce - Охладителната система WINDFORCE 3X разполага с 3 броя 80-милиметрови уникални блейд вентилатори, вентилатор с алтернативно въртене, 5 композитни медни топлоотводни тръби, топлоотвод с директен допир и функционалност 3D активен вентилатор, като всички те заедно предоставят ефективен капацитет за разсейване на топлината за по-висока производителност при по-ниски температури.
  • Променливо въртене - GIGABYTE „Алтернативно въртене“ е единственото решение, което може да реши проблема с турбулентния въздушен поток от трите вентилатора. Най-големият проблем при употребата на 3 вентилатора е турбулентността. Тъй като вентилаторите се въртят в една и съща посока, посоката на въздушния поток е обратна между вентилаторите, което води до турбулентен въздушен поток и това намалява ефективността на разсейването на топлината. GIGABYTE завърта средния вентилатор в обратна посока, така че посоката на въздушния поток между двата вентилатора е една и съща, което намалява турбулентността и подобрява налягането на въздушния поток.
  • Уникален Блейд вентилатор - Въздушният поток се разделя от перките на триъгълния вентилатор и се насочва плавно през извитата като 3D лента повърхност на самия вентилатор, като това ефективно подобрява въздушния поток.
  • 3D Активен Вентилатор - Функцията 3D Active Fan осигурява полупасивно охлаждане, като вентилаторите остават изключени когато графичният чип е слабо натоварен или се играе по-маломощна игра. Това дава възможност на геймърите да се наслаждават на своята игра в абсолютна тишина, когато системата е слабо натоварена или в режим на изчакване.
  • Топлоотводи с директен допир - Формата на изцяло медните топлоотводни тръби осигурява максимална повърхност за директен допир до графичния чип, подобрявайки преноса на топлина. Топлоотводната тръба покрива и модула VRAM чрез контакта с широката метална плоча, осигурявща правилно охладане.
  • Компопзитни Топлоотводи - Композитните топлоотводни тръби комбинират термо проводимост и фазово отместване за ефективно управление на преноса на топлина между двата твърди интерфейса, увеличавайки охладителния капацитет.
  • RGB Fusion 2.0 - Чрез наличните 16,7 милиона персонализирани цветови възможности и многобройни светлинни ефекти вие можете да изберете светлинните ефекти или да ги синхронизирате с други AORUS устройства.
  • Екстремна Издържливост и оверклок -Графичната карта използва по-добър дизайн на захранващите фази, който позволява на транзисторите MOSFET да работят при по-ниска температура, а схемата за защита от прегряване и за разпределение на натоварването на всеки транзистор MOSFET, плюс сертифицираните за Ultra Durable кондензатори и бобини осигуряват превъзходна производителност и по-дълъг живот на системата.

Функции
Разчита на мощта на AMD Radeon™ RX 5700 XT
Интегрирана памет 8GB GDDR6 с 256-битов интерфейс за паметта
Охладителна система WINDFORCE 3X с алтернативно въртящи се вентилатори
RGB Fusion 2.0 – синхронизира с други AORUS устройства
Метална задна плоча
Поддръжка на PCI-Express 4.0

 

Тактова честота на ядрото
Boost тактова честота : до 1905 MHz
Геймърски часовник* : 1795 MHz (Референтната карта е 1755 MHz)
Базова тактова честота : 1650 MHz (Референтната карта е 1605 MHz)

 



Гаранционен срок: 36 месеца


* Изображенията на продуктите в сайта са примерни и може да имат разлики с действителните продукти. Ако забележите такава, моля пишете ни на адрес store@bestpc.bg.

* Ние се стремим да дадем най-добрата цена. Ако друга фирма Ви предлага по-изгодна оферта от нашата - обадете ни се и ще Ви направим дори още по-добро предложение.