Разположение на магазина МАГАЗИН
shopping-cart КОШНИЦА

Кошницата е празна!

Видеокарта ASROCK Phantom Gaming D AMD Radeon™ RX 570 OC 8GB GDDR5на ниска цена с бърза доставка
изчерпан

Видеокарта ASROCK Phantom Gaming D AMD Radeon™ RX 570 OC 8GB GDDR5

Продукт № 196114
Категория: Видеокарти
Производител:
Модел:
PG D RADEON RX570 8G OC
Производител чип:AMD 
Видео Памет:8 GB
Серия:Radeon RX 570 
DirectX:12 
Гаранция:
36 месеца
Наличност:ПРОДУКТЪТ НЕ Е НАЛИЧЕН
454.36 ЛВ

ASROCK Phantom Gaming D AMD Radeon™ RX 570 OC 8GB GDDR5


Видео карта ASROCK Phantom Gaming D AMD Radeon™ RX 570 OC 8GB GDDR5

  • Dual Fan - Два вентилатора, които осигуряват силна охлаждаща ефективност и платформата ви за игри добре охладена. Той е оптимизиран за постигане на превъзходно игрално изживяване със стилен и модерен дизайн.
  • DOUBLE BALL BEARINGS дизайн на вентилатора - Намалете триенето, позволете на вентилатора да работи по-гладко и с продължителност на живота до 50 000-100 000 часа. В сравнение с традиционния дизайн с проблем с изтичането на масло, той подобрява живота си с 30 ~ 40% и е със значително повишена ефективност на охлаждане.
  • Ultra Cool XXL радиатор & Heatpipe дизайн от алуминиева сплав - Под стиления и рационален дизайн на двата вентилатора е огромен, анодизиран алуминиев радиатор, топлинната тръба заедно с повече от достатъчно ребра, които извличат топлина от GPU, ефективно подобряват разсейването на горещина и значително повишават цялостната производителност.
  • Високоефективни композитни тръби -  В комбинация с жлебове и синтеровани с меден прах интерфейси, композитения хийтпайп дизайн ефективно подобрява топлинния трансфер между двата твърди интерфейса и увеличава капацитета на охлаждане до 30%.
  • Метално заваряване с висока плътност - Използването на разтвор за заваряване с висока плътност позволява ефективно да се изолира цялата конвергенция на пролуката между тръбите и натрупаните ребра, като по този начин се подобрява преносът на топлина и се постига термичен баланс.
  • Дизайн на радиатора с медна основа - Благодарение на дизайна с превъзходна медна основа, директният контакт с графичния процесор ще бъде максимално подобрен, за да се подобри ефективността на термичния трансфер.
  • PHANTOM GAMING TWEAK - Бърз и лесен инструмент, който предоставя на потребителите богата колекция от фини настройки на професионално ниво, като например скорост на вентилатора, кор клок, честота на паметта и т.н. Потребителите могат също така да изберат най-оптимизирания режим въз основа на техните нужди, като например режим OC, тих режим или основен режим. Phantom Gaming Tweak осигурява повече от достатъчно опции за конфигуриране на напрежението за всеки, който иска да преследва крайности.
  • Режим OC: 1320 MHz / 7028 MHz
  • Основен Режим: 1270 MHz / 7000 MHz
  • Тих режим: 1219 MHz / 6972 MHz


Гаранционен срок: 24 месеца

* Изображенията на продуктите в сайта са примерни и може да имат разлики с действителните продукти. Ако забележите такава, моля пишете ни на адрес store@bestpc.bg.

* Ние се стремим да дадем най-добрата цена. Ако друга фирма Ви предлага по-изгодна оферта от нашата - обадете ни се и ще Ви направим дори още по-добро предложение.