Разположение на магазина МАГАЗИН
shopping-cart КОШНИЦА

Кошницата е празна!

Термо паста Термо паста ARCTIC MX-2 2019 Edition 8gна ниска цена с бърза доставка
изчерпан

Термо паста Термо паста ARCTIC MX-2 2019 Edition 8g

Продукт № 206144
Категория: Термо пасти
Производител:
Модел:
ACTCP00004B
Наличност:ПРОДУКТЪТ НЕ Е НАЛИЧЕН
15.10 ЛВ

Термо паста ARCTIC MX-2 2019 Edition 8g


Термо паста ARCTIC MX-2 2019 Edition 8g

С идеалната си консистенция MX-2 е много лесна за използване, дори и за начинаещи. Възможностите за нейното приложение е най-ефективния начин да се избегнат празнини между процесора и охладителя .

ARCTIC MX-2 е съставенa от въглеродни микрочастици, които водят до изключително висока топлопроводимост, която гарантира, че топлината генерирана от процесора или графичния процесор, се разсейва бързо и ефективно, дори е подходяща за овърклок. По отношение на производителността, MX-2 се нарежда сред най-добрите термични съединения, термична паста или термална грес на пазара.

Не съдържа никакви метални частици, така че електрическата проводимост не би била проблем. За разлика от сребърните и медни съединения, тук се гарантира, че контактът с електрически щифтове няма да доведе до повреда от какъвто и да е вид.


* Изображенията на продуктите в сайта са примерни и може да имат разлики с действителните продукти. Ако забележите такава, моля пишете ни на адрес store@bestpc.bg.

* Ние се стремим да дадем най-добрата цена. Ако друга фирма Ви предлага по-изгодна оферта от нашата - обадете ни се и ще Ви направим дори още по-добро предложение.