Разположение на магазина МАГАЗИН
shopping-cart КОШНИЦА

Кошницата е празна!

Геймърски стол Геймърски стол Playseat Office Seat, черенна ниска цена с бърза доставка
изчерпан

Геймърски стол Геймърски стол Playseat Office Seat, черен

Продукт № 143322
Категория: Геймърски столове
Производител:
Модел:
PLAYSEAT-OFF-B
Наличност:ПРОДУКТЪТ НЕ Е НАЛИЧЕН
481.33 ЛВ

Геймърски стол Playseat Office Seat, черен


Playseat Office Chair Black е комфортът, който търсите на вашето работно място или у дома. Специална въздушна система ще осигурява перфектното наместване на височината на стола в комбинация с уникалния дизайн и сгъстената пяна ще се погрижат да усетите столът така, както никгоа до сега.

Независимо дали работите на високи обороти в офиса или просто искате да релаксирате пред вашето бюро Playseat Office Chair Black е перфектното решение за вас. Той изглежда и се усеща, като състезателна седалка, но всъщност е изключително масивен, комфортен и е изграден първо качество материали. Можете да изберете дали да бъде решен в бяла или черна изкуствена кожа или ще заложите на изключително "тежката" алкантара. Освен всичко това столът разполага с подлакътници и въздушна система, която безгрешно ще повдига и сваля вашият нов "трон" колко пъти искате и когато поискате. Изключително качествените крачена от масивна стомана и колелцата ще дефинират думата качество и ще ви накарат да се влюбите в марката Playseat!
Размери:
(LxWxH)
60x50x40cm/ 23.2x19.7x15 inches 
Тегло: 30кг.

Гаранция: 24 месец(а)


* Изображенията на продуктите в сайта са примерни и може да имат разлики с действителните продукти. Ако забележите такава, моля пишете ни на адрес store@bestpc.bg.

* Ние се стремим да дадем най-добрата цена. Ако друга фирма Ви предлага по-изгодна оферта от нашата - обадете ни се и ще Ви направим дори още по-добро предложение.