Разположение на магазина МАГАЗИН
shopping-cart КОШНИЦА

Кошницата е празна!

Софтуер ESET Mobile Security - ПО ПОРЪЧКАна ниска цена с бърза доставка
изчерпан

Софтуер ESET Mobile Security - ПО ПОРЪЧКА

Продукт № 145388
Категория: Софтуер
Производител:
Наличност:ПРОДУКТЪТ НЕ Е НАЛИЧЕН
24.49 ЛВ

ESET Mobile Security - ПО ПОРЪЧКА

Откривай интернет сигурно, дори да си в движение!
Защити теб и близките ти с ESET MobileSecurity за Android. Онлайн светът те очаква, а той все повече става мобилен. Със защита от ESET, нямаш причина да изоставаш. Потопи се като използваш смартфон или таблет, знаейки, че ние се грижим за теб. Наслаждавай се на интернет, защитен от доказано ефективна технология с над 27 години опит в откриването и премахването на вируси. Над 1 млн. души по цял свят вече се довериха на ESET MobileSecurity и технологиите в него:
Система за защита и премахване на вируси. Откривай интернет с увереност, благодарение на доказания Антивирус, докато Анти-фишинг защитава личните данниПроактивна система против кражба. Прави моментни снимки, ако някой се опита да достъпи твоите данни и ги изпраща на my.eset.com, след което заключва мобилното устройство.
Система за отдалечено изтриване на информацията на телефона или таблета.
GPS локализиране на загубено или откраднато устройство.
Заснемане на снимки с предната и задната камера на устройството.
Филтриране на текстови съобщения (SMS) и обаждания от нежелани номера. Получаваш само обаждания и съобщения, които искаш и когато искаш. Блокирай индивидуални обаждания или група от контакти с Филтрирането на SMS и обаждания.

* Изображенията на продуктите в сайта са примерни и може да имат разлики с действителните продукти. Ако забележите такава, моля пишете ни на адрес store@bestpc.bg.

* Ние се стремим да дадем най-добрата цена. Ако друга фирма Ви предлага по-изгодна оферта от нашата - обадете ни се и ще Ви направим дори още по-добро предложение.