Разположение на магазина МАГАЗИН
shopping-cart КОШНИЦА

Кошницата е празна!

Озвучителна система NGS Тонколона Wild Jungle 1, с Bluetooth, 200Wна ниска цена с бърза доставка
изчерпан

Озвучителна система NGS Тонколона Wild Jungle 1, с Bluetooth, 200W

Продукт № 253854
Категория: Озвучителни системи
Производител:
Наличност:ПРОДУКТЪТ НЕ Е НАЛИЧЕН
313.92 ЛВ


Извижейте невероятно парти, благодарение на тонколона NGS Wild Jungle 1!
Мощната портативна тонколона е съвместима с Bluetooth 5.0 технология и TWS. Освен това е оборудвана с двоен субуфер 5'' и 200 W пикова мощност.
Насладете се на превъзходни звукови и светлинни ефекти и организирайте купон навсякъде, благодарение на интегрираната батерия!

Издържа по-дълго!
Тонколоната разполага с акумулаторна батерия, която може да поддържа възпроизвеждането на музика до 8 часа (времето за възпроизвеждане варира в зависимост от силата на звука – 4 часа при 100%; 6 часа при 70%; 8 часа при 50%).

Удвои залога!
Увеличете звука двойно, като свържете едновременно две устройства от серията на Roller Jungle и контролирайте силата на звука, благодарение на своята True Wireless технология. Удвоете силата и нека стените се разклатят!

Вярна на компанията!
Тонколоната има няколко опции за възпроизвеждане, според предпочитания от вас начин:
  • Съвместима с Bluetooth 5.0 технология: свържете устройството си чрез Bluetooth и възпроизвеждайте любимата си музика с най-добро качество на звука!
  • Aux Input: свържете всеки външен аудио източник, чрез 3.5 mm жак кабел.
  • Аудио USB вход: включете USB карта с памет и възпроизвеждайте всичките си цифрови файлове.

    Работи по начина, по който искаш!
    Благодарение на вградените многоцветни LED светлини, ще направите празника още по-незабравим. Високоговорителите се синхронизират с ритъма на любимите ви песни. Тонколоната разполага с разнообразни светлинни ефекти, за да е още по-яко вашето парти!

    До края на света!
    Компактният дизайн разполага с регулируема дръжка и колела за максимално удобство при пренос.

    Нека шоуто да започне!
    Тонколоната разполага с вход за микрофон и китара, за да разкриете музиканта във вас! Комплектът включва и микрофон за вашето караоке парти.

    Усили баса!
    Функцията Super Bass ще ви позволи да увеличите баса до невероятно разтърсващо ниво! Разполагате с Bass Control – лесни настройки за висококачествен бас.

    Интуитивна и съвършена!
    Тонколона NGS Wild Jungle 1 се отличава със своята лекота и удобство при употреба. Поемете контрола с включеното дистанционно управление, регулирайте силата на звука, включвайте и изключвайте както от дистанционното, така и директно от музикалната система.
  • Може да видите декларацията за съответствие тук.

    Тип:Преносима
    Максимална мощност [W]:200
    Цвят:Черен
    Bluetooth:Да
    Дистанционно управление:Да
    Слот за USB:Да
    Вход за микрофон:Да
    Капацитет на батерията [часове]:6
    Гаранция [месеци]:24

  • * Изображенията на продуктите в сайта са примерни и може да имат разлики с действителните продукти. Ако забележите такава, моля пишете ни на адрес store@bestpc.bg.

    * Ние се стремим да дадем най-добрата цена. Ако друга фирма Ви предлага по-изгодна оферта от нашата - обадете ни се и ще Ви направим дори още по-добро предложение.