Разположение на магазина МАГАЗИН
shopping-cart КОШНИЦА

Кошницата е празна!

Мултимедиен продукт Мултимедиен плеър Benq QP20 QCast Mirror HDMI Wireless Dongleна ниска цена с бърза доставка
изчерпан

Мултимедиен продукт Мултимедиен плеър Benq QP20 QCast Mirror HDMI Wireless Dongle

Продукт № 180440
Категория: Мултимедийни продукти
Производител:
Модел:
QP20
Гаранция:
24 месеца
Наличност:ПРОДУКТЪТ НЕ Е НАЛИЧЕН
119.00 ЛВ

Мултимедиен плеър Benq QP20 QCast Mirror HDMI Wireless Dongle


QCast Mirror HDMI Wireless Dongle – QP20

Безжично представяне от Smart устройства

QCast Mirror позволява на групови срещи или семейни събирания всички да споделят съдържание с Full HD резолюция безжично от всяко устройство с iOS, Android, Windows или Mac.

Screen Mirroring без нужда от допълнителен софтуер

QCast Mirror се включва в HDMI и USB портове на проектора или дисплея към който искате да стриймвате безжично. На работното място споделянето на презентации от няколко източника може да бъде сложно, но с QCast Mirror това става лесно като се избягва закъснение, като всичко става без никакви приложения или драйвери. У дома, QCast Mirror позволява на семейството да си споделят съдържание без да чакат.

Универсален файлов формат и поддръжка на операционната система

QCast Mirror показва всяка презентация, снимка, документ или Full HD видео, показано на мобилни устройства или лаптопи. Поддържайки всички устройства iOS9.3 +, Mac OS 10.11+, Android 4+ или Windows 8.1+, QCast Mirror стимулира brainstorm, творчески идея и развлечения в дома или офиса, като споделя съдържание от няколко устройства без ограничения на операционната система.

 



Гаранционен срок: 24 месеца

* Изображенията на продуктите в сайта са примерни и може да имат разлики с действителните продукти. Ако забележите такава, моля пишете ни на адрес store@bestpc.bg.

* Ние се стремим да дадем най-добрата цена. Ако друга фирма Ви предлага по-изгодна оферта от нашата - обадете ни се и ще Ви направим дори още по-добро предложение.