Разположение на магазина МАГАЗИН
shopping-cart КОШНИЦА

Кошницата е празна!

Монитор Gigabyte AORUS FI27QP-EKна ниска цена с бърза доставка
изчерпан

Монитор Gigabyte AORUS FI27QP-EK

Продукт № 215916
Категория: Монитори
Производител:
Модел:
FI27QP
Размер в инчове:27 инча
Цвят:Черен 
Display Port вход:ДА
DVI вход:НЕ
HDMI вход:ДА
D-SUB / VGA вход:НЕ
Честота на опресняване:165 Hz
Време за реакция:1 ms
Яркост:350 cd/m2
Вид панел:IPS 
Формат на картината:16:9 
Разделителна способност:2560 x 1440 QHD 
Гаранция:
36 месеца
Наличност:ПРОДУКТЪТ НЕ Е НАЛИЧЕН
1079.71 ЛВ

Първият в света Тактически монитор с High Bit Rate 

  • 2К с 165Hz:
Поддържа технологията AMD RADEON™ FREESYNC Тактическият геймърски монитор FI27Q-P разполага с 27” дисплей с резолюция 2K 2560 x 1440 в съотношение 16:9. FI27Q-P е снабден с панел с вградено опресняване 165Hz, което осигурява изключително плавна игра и много бързо създаване на изображения.
1ms време за реакция:Насладете се на изключително геймърско изживяване, което става възможно благодарение на безрамковия ни дизайн и изключителна яснота! Тактическият геймърски монитор AORUS FI27Q-P използва IPS панел с 8-битов цвят и време за реакция само 0,5 ms, които ви дават възможност да се насладите на цялостно и безпроблемно геймърско изживяване с живи истински цветове.
HBR 3:Гейминг мониторът AORUS FI27Q-P поддържа DisplayPort High Bit Rate 3 (HBR3), общата честотна лента на HBR3 връзките е 32,4 Gbit / s. Тя позволява на геймърите да се наслаждават едновременно на 2K, 165Hz, HDR и 8 бита, няма нужда да жертвате нито един елемент от спецификацията на панела!
Съвместимост с G-Sync:Влезте в играта с най-новите дисплеи, съвместими с технологията NVIDIA® G-SYNC®. Всеки дисплей е одобрен от NVIDIA и ви осигурява плавно геймърско изживяване при променливо опресняване (VRR), което премахва заеквания, накъсвания, артефакти и примигвания при нива на опресняване до 240 Hz. Така че вие получавате конкурентното предимство, от което се нуждаете, подкрепено от производителност, на която можете да се доверите.
Вграден RGB LED:Геймърският монитор AORUS FI27Q-P може да се похвали с най-модерната LED система на пазара. Благодарение на приложението RGB Fusion вие можете да създадете геймърска среда, уникална за вас, напълно персонализирана с помощта на интуитивен потребителски интерфейс. LED ентусиастите вече имат шанс да покажат своята креативност чрез възможността за индивидуална настройка на няколко зони.
Концептуален Дизайн: Соколът използват своите мощни криле, за да се стрелне в небето и да залови плячката си. AORUS Core се вдъхновява от аеродинамичните крила на сокола, включително многопластов дизайн, който е с крилообразни контури и наподобява издигането на сокола във висините и „гмуркането“ му в небето. С гладка и метална броня AORUS Core символизира напредъка в технологията чрез своя футуристичен стил.
AIM Stabilizer:Функцията AORUS Aim Stabilizer намалява размазването при движещи се изображения и позволява на геймърите да поддържат изключителна яснота на играта и по-плавно преживяване. Например в FPS игри произвеждането на изстрел ще доведе до силен откат, който ще разклати екрана и ще доведе до размазване на картината. Стабилизаторът на целта може да противодейства на размазването на движението и да подобри визуалната яснота на играча, което ви позволява да проследите траекторията на куршума и по-лесно да контролирате целта.
Ергономичен дизайн:

Разполага с изключителна поставка, която е проектирана ергономично, за да предлага много богат избор от настройки на височината на монитора, накланянето му настрани и напред, завъртането му вертикално и хоризонтално.

 

 

 



Гаранционен срок: 36 месеца


* Изображенията на продуктите в сайта са примерни и може да имат разлики с действителните продукти. Ако забележите такава, моля пишете ни на адрес store@bestpc.bg.

* Ние се стремим да дадем най-добрата цена. Ако друга фирма Ви предлага по-изгодна оферта от нашата - обадете ни се и ще Ви направим дори още по-добро предложение.