Разположение на магазина МАГАЗИН
shopping-cart КОШНИЦА

Кошницата е празна!

Геймърска мишка Logitech G502 HERO K-DA Lightsync RGBна ниска цена с бърза доставка
изчерпан

Геймърска мишка Logitech G502 HERO K-DA Lightsync RGB

Продукт № 289706
Категория: Мишки
Производител:
Модел:
G502 HERO K/DA
Тип свързване:Кабел USB 
Гаранция:
24 месеца
Наличност:ПРОДУКТЪТ НЕ Е НАЛИЧЕН
151.80 ЛВ

Геймърска мишка Logitech G502 HERO K-DA Lightsync RGB


Геймърска мишка Logitech G502 HERO K/DA Lightsync RGB

Logitech G502 HERO е геймърска мишка която разполага с усъвършенстван оптичен сензор за максимална точност на проследяване, персонализирано RGB осветление, потребителски профили на игра, от 200 до 16 000 DPI и допълнителни тежести, които могат да се конфигурират според вашето усещане и удобство.

  • HERO сензор - G502 разполага с най-модерният оптичен сензор HERO от следващо поколение. Сензорът осигурява прецизно проследяване до 16'000 DPI с нулево смущение, филтриране или ускорение.
  • 11 програмируеми бутона и двупосочен хипер-бърз превъртащ скрол. - G502 ви дава възможност за напълно персонализиран контрол върху геймплея.
  • Регулируеми тежести - отговарят на стила ви на игра. Подредете до пет 3.6g тежести за персонализирано конфигуриране на теглото и баланса.
  • Технологията LIGHTSYNC - Logitech G LIGHTSYNC осигурява напълно персонализирано RGB осветление, което също може да се синхронизира с вашия геймплей (изисква Logitech Gaming Software)
  • Механично натискане на бутоните на превключвателя - в левия и десния бутон на мишката са вградени метални системи за опъване на пружини и метални шарнирни панти, за чист и отчетлив клик с бърз отговор.



Гаранционен срок: 24 месеца


* Изображенията на продуктите в сайта са примерни и може да имат разлики с действителните продукти. Ако забележите такава, моля пишете ни на адрес store@bestpc.bg.

* Ние се стремим да дадем най-добрата цена. Ако друга фирма Ви предлага по-изгодна оферта от нашата - обадете ни се и ще Ви направим дори още по-добро предложение.