Разположение на магазина МАГАЗИН
shopping-cart КОШНИЦА

Кошницата е празна!

Лаптоп GIGABYTE AORUS 7 (SA-7ZA1130SD)на ниска цена с бърза доставка
изчерпан

Лаптоп GIGABYTE AORUS 7 (SA-7ZA1130SD)

Продукт № 215689
Категория: Лаптопи
Производител:
Модел:
SA-7ZA1130SD
Големина на екрана:17.3 инча
Разделителна способност:1920 x 1080 Full HD 
Серия на процесора:Intel Core i7 
Процесор:Intel Core i7-9750H 
Честота на процесора:21.6 GHz
Брой процесорни ядра:6 бр.
Тип на хард диска:SSD 
RAM Памет (GB):16 GB
Големина на хард диска:512 GB
Памет на видеокартата:6 GB
Видеокарта:NVIDIA GeForce GTX 1660Ti 
вградена камера:ДА
четец - пръстов отпечатък:НЕ
сензорен дисплей:НЕ
DisplayPort:ДА
четец на карти:ДА
USB 3.0 порт:ДА
HDMI порт:ДА
подсветка на клавиатурата:ДА
Операционна система:няма 
Тегло:2.52 кг
матов екран:НЕ
Цвят:Черен 
Гаранция:
24 месеца
Наличност:ПРОДУКТЪТ НЕ Е НАЛИЧЕН
2952.84 ЛВ

GIGABYTE AORUS 7 (SA-7ZA1130SD)


AORUS 7

AORUS 7 е  лек лаптоп с тънък дизайн. Той  включва  само компоненти на Intel®/ без паметта и екрана/  и се счита, че е първата в света машина  с All Intel® Inside технология. Освен процесора той включва издръжлив и ултра бърз 760p SSD и убийствен Wi-Fi базиран на Intel® за по-интелигентна широколентова връзка.

 

LG® IPS 144Hz High Refresh Rate Gaming Display -Победа в един миг

AORUS 7 е с интегриран свръхбърз дисплей LG IPS 144Hz с висока скорост на опресняване. Безспорният висококачествен дисплей предлага феноменални широкоъгълни ъгли и гладко възпроизвеждане на изображение, което ви отвежда до победа, без да пропускате кадър.

 

Първият и единствен в света | All Intel Inside     

 

Изцяло нов NVIDIA® GeForce® GTX Graphics Top-Tier пробив в производителността

1 + 3 Дисплея | Ненадминат в многозадачността

Работата на повече от един дисплей е възможна с AORUS 7. Можете да свържете до 3 външни дисплея с HDMI, USB Type-C (поддръжка DP 1.3) и MiniDP и да гледате на 4 дисплея едновременно.

 

Процесор Intel Core i7-9750H от 9-та генерация | Съвършенство в гейминг и мултимедия

AORUS 7 разполага с новия процесор Intel® Core ™ i7-9750H от 9-та генерация с 6 ядра, 12 нишки и тактова честота от 4,5 Ghz. Всичко това създава вълнуващо „AAA” способно игрово изживяване, а многозадачните мултимедийни възможности са допълнително негово предимство.

 

SAMSUNG® Performance RAM

Лаптопърт се предлага стандартно с висококачествена ултра бърза DDR4-2666 памет SAMSUNG, чиято цел е да се съчетае перфектно с останалите екстремни характеристики и издръжливи компоненти на AORUS 7.

 

До 6TB МЯСТО ЗА СЪХРАНЕНИЕ С Intel® M.2 PCIe NVMe SSD

Всяка мечта на геймърите е да имат повече място за съхранение, оборудван с ултра бърз SSD. AORUS 15 WA се предлага с два M.2 слота и един 2.5 HDD, с общо до 6TB място за съхранение. AORUS 15 WA e оборудван с висококачествен Intel® 760p PCIe 3.0 x4 SSD със скорост на четене до 3000 MB / s. Геймърите вече няма нужда да усещат влаченето на зареждащи екрани и да влязат в действие веднага наслаждавайки се на бързите скорости. /Всеки модел е оборудван с различно място за съхранение/

 

Изключително тънка рамк и дизайн с изчистен разрез

Геймърският лаптоп Aorus 7 e 17.3" и разчита на дизайн с тънки рамки на екрана, което позволява шасито да е с размери близки до 15.6" модели.

 

17.3" инч лаптоп с тегло само 2.6кг

 

Множество портове | Разширени възможности

 

Killer Networking | Killer DoubleShot Pro

Чрез приоритизиране на мрежовия трафик за ключови приложения, Killer ви позволява да имате по-приятно и непрекъснато онлайн забавление на вашия лаптоп AORUS.

Killer Wireless xTend

Невъзможността да поддържате силна, постоянна връзка с интернет е неприятно. С технологията Killer Wireless xTend, вашият лаптоп AORUS може да действа като Wi-Fi разширител на обхвата, за да ви осигури по-добро безжично покритие в дома ви! Лесно разширете обхвата на домашната си мрежа с 300.48 квадратни метра

Killer Control Center™ 2.0

Този изцяло нов интерфейс дава възможност на геймърите да анализират, оптимизират и контролират мрежовата производителност на своя лаптоп.  Killer Intelligence Engine прави анализ на вашата мрежа,предлага оптимизации и препоръки за подобряване на работата й.

 

NAHIMIC 3 | 3D Усещане на звука

Вграденият NAHIMIC софтуер носи подобрение на 3D 7.1 съраунд звука и предоставя на геймърите възможността да чуят с точност звуците в играта и да определеят локацята на противника. Усетете игровата среда през слушалките и вземете победата.



Гаранционен срок: 24 месеца

* Изображенията на продуктите в сайта са примерни и може да имат разлики с действителните продукти. Ако забележите такава, моля пишете ни на адрес store@bestpc.bg.

* Ние се стремим да дадем най-добрата цена. Ако друга фирма Ви предлага по-изгодна оферта от нашата - обадете ни се и ще Ви направим дори още по-добро предложение.