Разположение на магазина МАГАЗИН
shopping-cart КОШНИЦА

Кошницата е празна!

Докинг станция Sandberg Мини докинг - USB-C Mini Dock HDMI+USBна ниска цена с бърза доставка
последни бройки

Докинг станция Sandberg Мини докинг - USB-C Mini Dock HDMI+USB

Продукт № 318516
Категория: Докинг станции
Производител:
Модел:
136-00
Гаранция:
60 месеца
Наличност:ДА (последни бройки)
На склад в: София

75.60 ЛВ
В кошницатa има:
0
 бр. 
+

Sandberg Мини докинг - USB-C Mini Dock HDMI+USB


  • С USB-C Mini Dock HDMI+USB на Sandberg можете да използвате USB-C порт, за да свържете компютъра си с допълнителен монитор, телевизор или проектор. Получавате също стандартен USB 3.0 A порт за свързване на USB устройства. Конекторът USB-C има разклонение за свързване на да не се изчерпва източникът на захранване на Вашия Macbook, докато е свързан с докинг станцията.
  • Алуминиев корпус Вход: USB-C мъжки (съвместим с USB 3.1 Gen. 1, USB 3.0, USB 2.0 и USB 1.1) Изходи: HDMI женски, USB-C женски (за захранване до 61W), USB 3.0 A женски Поддържа широкоекранно съотношение на изображението на 16: 9 Full HD 4K видео стрийминг Поддържа огледало за дисплей на работния плот, режим на разширение, режим на мултиекран и режим на въртене на екрана Висококачественият USB Graphics Engine поддържа резолюция 4K / 30Hz Автоматично разпознаване на типа, разделителната способност и функциите на монитора. ЗАБЕЛЕЖКА: Свързването на HDMI устройства изисква USB-C портът на вашето устройство да поддържа HDMI Alt режим.

* Изображенията на продуктите в сайта са примерни и може да имат разлики с действителните продукти. Ако забележите такава, моля пишете ни на адрес store@bestpc.bg.

* Ние се стремим да дадем най-добрата цена. Ако друга фирма Ви предлага по-изгодна оферта от нашата - обадете ни се и ще Ви направим дори още по-добро предложение.