Разположение на магазина МАГАЗИН
shopping-cart КОШНИЦА

Кошницата е празна!

Компект за видеонаблюдение Текстове и задачи за развиване на математическа грамотностна ниска цена с бърза доставка
изчерпан

Компект за видеонаблюдение Текстове и задачи за развиване на математическа грамотност

Продукт № 256234
Категория: Комплекти за видеонаблюдение
Производител:
Наличност:ПРОДУКТЪТ НЕ Е НАЛИЧЕН
12.31 ЛВ


Помагалото съдържа 38 текста и задачи към тях, които подпомагат развиването на математическата грамотност на учениците, необходима им да прилагат на практика знанията си във всекидневния живот.

Предназначено е:

- за учениците в тяхната самостоятелна подготовка за националното външно оценяване и за подготовката им за изпита по математика след 7. клас;
- за учителите в преподавателската им дейност в час или в клуб по интереси.

Структурирано е в две части.

- Първата част включва текстовете и задачите към тях. Към всяка задача със свободен отговор графично е обособено място за попълване на пропуснат буквен или числов текст. С подбраните текстове се цели да се обогати културата на обучаваните и да се овладяват компетентности, нужни им в личния и в обществения живот.

- Втората част на помагалото съдържа решенията на задачите, които дават възможност на учениците да изграждат умения да анализират, доказват и представят идеи, като формулират, решават и тълкуват математически проблеми.



Тип:Помагало
Издателство:Булвест 2000
Клас:7
Автор:Емил Колев, Невена Събева
Предмет:Математика

* Изображенията на продуктите в сайта са примерни и може да имат разлики с действителните продукти. Ако забележите такава, моля пишете ни на адрес store@bestpc.bg.

* Ние се стремим да дадем най-добрата цена. Ако друга фирма Ви предлага по-изгодна оферта от нашата - обадете ни се и ще Ви направим дори още по-добро предложение.