Разположение на магазина МАГАЗИН
shopping-cart КОШНИЦА

Кошницата е празна!

Кутия Thermaltake V200 TG RGB Editionна ниска цена с бърза доставка
изчерпан

Кутия Thermaltake V200 TG RGB Edition

Продукт № 217625
Категория: Кутии
Производител:
Модел:
CA-1K8-00M1WN-01
Гаранция:
24 месеца
Наличност:ПРОДУКТЪТ НЕ Е НАЛИЧЕН
146.65 ЛВ

Thermaltake V200 TG RGB Edition


Кутия Thermaltake V200 TG RGB Edition

Външното шаси на  Thermaltake V200 TG RGB Edition е перфектният ъпгрейд за някой, който иска да даде на платформата си лифтинг. Той се отличава с трайно закалено стъкло и удобен капак за PSU. Тази малка ракета се предлага и с 3 х 120 мм 12 V RGB вентилатора, които са контролирани в две режими чрез RGB бутон за I / O порт или синхронизация с любимите RGB производители на дънни платки, включително Asus, Gigabyte, и ASRock. V200 е най-новата в нашата линия от елегантни кутии от закалено стъкло, построени за висок клас хардуер и персонализирани системи за проектиране.

Вграден контролер за DUAL-MODE 12V SYNC: Контрол на светлината чрез светлинния бутон на I / O Port RGB (16 LED режима / 7 цвята) или чрез дънна платка RGB синхронизация с 12V заглавие (синхронизиране с ASUS, Gigabyte, ASRock)

ЧИСТО ВИЖДАНЕ НА PC GAMING: 4 мм дебел стъклен страничен панел със стандартен монтаж

Вградена PSU COVER: Покрийте всичките си кабели за професионален външен вид, комбиниран с прозорец, за да покажете Вашата цветна мощност

Поддържа Mini ITX, Micro ATX и ATX Дънна платка.



Гаранционен срок: 24 месеца

* Изображенията на продуктите в сайта са примерни и може да имат разлики с действителните продукти. Ако забележите такава, моля пишете ни на адрес store@bestpc.bg.

* Ние се стремим да дадем най-добрата цена. Ако друга фирма Ви предлага по-изгодна оферта от нашата - обадете ни се и ще Ви направим дори още по-добро предложение.