Разположение на магазина МАГАЗИН
shopping-cart КОШНИЦА

Кошницата е празна!

Кутия NZXT H710 Matte Blackна ниска цена с бърза доставка
изчерпан

Кутия NZXT H710 Matte Black

Продукт № 214977
Категория: Кутии
Производител:
Модел:
CA-H710B-B1
Гаранция:
24 месеца
Наличност:ПРОДУКТЪТ НЕ Е НАЛИЧЕН
315.48 ЛВ

NZXT H710 Matte Black


Кутия NZXT H710 Matte Черна

Серията H са още по-добри. Новата ни гама все още разполага с елементите на конструкторите, обичани в оригиналната серия H, включително нашата патентована система за управление на кабели, сменяеми скоби за монтиране на вентилатор / радиатор и лесни за използване табла за задвижване, заедно с нови актуализации като USB-C конектор на предния панел. поддържаща високоскоростни USB 3.1 Gen 2 устройства, страничен панел от закалено стъкло, който се инсталира с един палец, и подобрен Smart Device V2 на H710i..С USB 3.1 C съвместим USB-C конектор на предния панел е по-лесно от всякога да свържете най-новите смартфони, високоскоростното външно съхранение или най-новите периферни устройства към вашия компютър..Чистият, модерен дизайн, емблематичната лента за управление на кабелите и непрекъснатият страничен панел от закалено стъкло показват вашата зашеметяваща конструкция.Управлението на кабелите може да отнеме повече време от сглобяването на система. Нашият патентован комплект за прокарване на кабели с предварително инсталирани канали и ремъци прави окабеляването лесно и интуитивно.Четири вентилатора Aer F120mm * са включени за оптимален вътрешен въздушен поток, а предния панел и PSU всмукванията включват сменяеми филтри. Включва обратима, сменяема, монтирана отгоре конзола, проектирана за радиатори до 360 мм, опростява инсталирането на водно охлаждане със затворен контур или по поръчка.



Гаранционен срок: 24 месеца

* Изображенията на продуктите в сайта са примерни и може да имат разлики с действителните продукти. Ако забележите такава, моля пишете ни на адрес store@bestpc.bg.

* Ние се стремим да дадем най-добрата цена. Ако друга фирма Ви предлага по-изгодна оферта от нашата - обадете ни се и ще Ви направим дори още по-добро предложение.