Разположение на магазина МАГАЗИН
shopping-cart КОШНИЦА

Кошницата е празна!

Рутер/Маршрутизатор Рутер Multi-WAN TP-Link TL-R470T+на ниска цена с бърза доставка
изчерпан

Рутер/Маршрутизатор Рутер Multi-WAN TP-Link TL-R470T+

Продукт № 135742
Категория: Жични Рутери
Производител:
Модел:
TL-R470T+
Наличност:ПРОДУКТЪТ НЕ Е НАЛИЧЕН
91.24 ЛВ

Рутер Multi-WAN TP-Link TL-R470T+


  • До 4 WAN порта, които са снабдени с модерен баланс на натоварването, за да гарантират максимална широчина на честотната лента
  •  PPPoE сървър
  • Три сменяеми порта- WAN / LAN, поддържа до 4 WAN порта, които могат да задоволят различните изисквания за достъп до Интернет, чрез едно устройство
  • Защита от хакерски атаки
  • Защита от мълнии/токов удар

TL-R470T+ е широколентов рутер с висока пропусквателна способност, с балансиране на товарите - интелигентен избор за малкия бизнес. С три взаимозаменяеми  WAN/LAN портове, TL-R470T+ поддържа до 4 WAN порта за задоволяване на разнообразни изисквания към интернет достъпа през едно устройство. Рутерът интегрира множество стратегии за балансиране на товарите, усъвършенствана QoS система и силна защитна стена за надеждна мрежова връзка. Управлява се лесно с уеб-базиран интерфейс за бързи и удобни настройки на мрежата. 

За защита срещу външни заплахи, TL-R470T + може автоматично да открие и блокира (DoS) атаки, като например TCP / UDP / ICMP. Освен това, този рутер осигурява IP функции / MAC / URL / уеб филтриране, които  предотвратят атаки от натрапници и вируси. За приложения като FTP, H.323, SIP, IPsec и PPTP, които не са добре съвместими с NAT, TL-R470T + предлага на администраторите, чрез едно кликване, възможност на ALG избор, отговарящ на горните пет приложения.

Благодарение на PPPoE сървър, рутера позволява само потребители с правни сметки, които са преминали удостоверяване за достъп до интернет, да го използват. В унисон с IP-базирани Bandwidth Control, рутера е в състояние да ограничава използването на пропусквателната способност на някои PPPoE сметки. Освен това, функцията E-Bulletin е в състояние да пуска периодично бюлетина под формата на уеб страница на определени групи потребители, което уведомява потребителите за изтичане срока на сметката PPPoE. 

Professional технологията за защита от мълнии е предназначена да предотврати електрически удари, които имат опасност да проникнат във вътрешността на устройството. Този рутер е предназначен да предотврати щети от мълнии в размер до 4kV в добре обосновани условия на свързване. 

Съдържание на пакета:

  • TL-R470T+
  • Диск с програми
  • Ръководство за бързо инсталиране
  • Захранващ кабел
  • Комплект за монтаж на шкаф
  • RJ-45 Ethernet кабел

* Изображенията на продуктите в сайта са примерни и може да имат разлики с действителните продукти. Ако забележите такава, моля пишете ни на адрес store@bestpc.bg.

* Ние се стремим да дадем най-добрата цена. Ако друга фирма Ви предлага по-изгодна оферта от нашата - обадете ни се и ще Ви направим дори още по-добро предложение.