Разположение на магазина МАГАЗИН
shopping-cart КОШНИЦА

Кошницата е празна!

Кутия Cooler Master MasterCase MC600Pна ниска цена с бърза доставка
изчерпан

Кутия Cooler Master MasterCase MC600P

Продукт № 216793
Категория: Кутии
Производител:
Модел:
MCM-M600P-KG5N-S00
Гаранция:
24 месеца
Наличност:ПРОДУКТЪТ НЕ Е НАЛИЧЕН
293.04 ЛВ

Cooler Master MasterCase MC600P


Кутия Cooler Master MasterCase MC600P

Искахме да дадем абсолютен контрол над това как да изглежда и функционира твоята кутия и за това създадохме FreeForm модулната система на MC-сериите! Тя ще ти позволи да регулирате външната структура и естетика, чрез възможност за смяна на голяма част от панелите в нея, като при всеки избор освен визуално ще се променя и гъвкавостта на вътрешното оформление!

 

  • FreeForm Модулна система - Лесно да персонализирате, настройвате и надграждате кутията отвътре и отвън.
  • Гъвкав дизайн с две отделения - панела разделящ захранването от другите части в кутията позволява лесно и удобно да подредите кабелите за по-добра визия и въздушен поток.
  • Пълна видимост - Страничния панел от темперирано стъкло тип edge-to-edge дава отлична видимост на компонентите на вашия компютър и възможността да му се наслаждавате постоянно.
  • Елегантен дизайн - Гладки, вградени панели за прецизни домашни, гейминг и офис настройки, дискретна вентилация с RGB осветление
  • Поддръжка на радиатор- Преден панел до 360mm, Горен панел до 280mm Radiator, Заден панел до 140mm

 



Гаранционен срок: 24 месеца

* Изображенията на продуктите в сайта са примерни и може да имат разлики с действителните продукти. Ако забележите такава, моля пишете ни на адрес store@bestpc.bg.

* Ние се стремим да дадем най-добрата цена. Ако друга фирма Ви предлага по-изгодна оферта от нашата - обадете ни се и ще Ви направим дори още по-добро предложение.