Разположение на магазина МАГАЗИН
shopping-cart КОШНИЦА

Кошницата е празна!

Клавиатура Геймърска механична клавиатура Logitech, G815 Lightsync RGBна ниска цена с бърза доставка
изчерпан

Клавиатура Геймърска механична клавиатура Logitech, G815 Lightsync RGB

Продукт № 289129
Категория: Клавиатури
Производител:
Модел:
G815
Тип свързване:Кабел USB 
Кирилизация BDS:НЕ 
Комплект с мишка:НЕ 
Светеща клавиатура:ДА 
Геймърска клавиатура:ДА 
Тип на клавишите:Механични 
Гаранция:
24 месеца
Наличност:ПРОДУКТЪТ НЕ Е НАЛИЧЕН
361.28 ЛВ

Геймърска механична клавиатура Logitech, G815 Lightsync RGB


Геймърска механична клавиатура Logitech G815 Lightsync RGB, Clicky Switch, US Layout

  • Ниско профилни механичните превключватели предлагат скоростта, точността и производителността на стандартен механичен превключвател, но с половината от височината. Превключвателят GL clicky има отличителен звук и тактилна обратна връзка.
  • Предлага се в 3 варианта: GL tactile, GL linear or GL clicky.
  • Технологията Lightsync осигурява RGB осветление от нова ера, което синхронизира подсветката с всяко съдържание. Персонализирайте всеки клавиш или създайте персонализирани анимации от 16,8M цвята със софтуера на Logitech G hub.
  • Красиво изработен, G815 използва алуминиева сплав, за да осигури невероятно тънък, но твърд и издръжлив дизайн.
  • Пет специални G-клавиша могат да бъдат програмирани с персонализирани макроси и команди за профили на игри или приложения. Изисква използването на Logitech G Hub за лесно инсталиране и управление на профили, команди и други.
  • Допълнителният, специален USB кабел свързва USB 2.0 порта за преминаване към собствения вход за пълна мощност и скорост на прехвърляне на данните.
  • Специализирани контроли на медиите с прецизно проектиран скрол за контрол на силата на звука. Осигурете удобно и лесно управление за бързо възпроизвеждане, пауза, пропускане или заглушаване на вашите медии.
  • Софтуерът на Logitech G hub ви дава лесен контрол за персонализиране и достъп до разширени функции. Персонализирайте според играта, свържете се с приложения на трети програми като Discord или изтеглете и споделяйте потребителски профили от общността на Logitech G.



Гаранционен срок: 24 месеца


* Изображенията на продуктите в сайта са примерни и може да имат разлики с действителните продукти. Ако забележите такава, моля пишете ни на адрес store@bestpc.bg.

* Ние се стремим да дадем най-добрата цена. Ако друга фирма Ви предлага по-изгодна оферта от нашата - обадете ни се и ще Ви направим дори още по-добро предложение.