Разположение на магазина МАГАЗИН
shopping-cart КОШНИЦА

Кошницата е празна!

Клавиатура Геймърска механична клавиатура Cooler Master CK550 RGB Brown суичовена ниска цена с бърза доставка
изчерпан

Клавиатура Геймърска механична клавиатура Cooler Master CK550 RGB Brown суичове

Продукт № 227878
Категория: Клавиатури
Производител:
Модел:
CK550
Тип свързване:Кабел USB 
Гаранция:
24 месеца
Наличност:ПРОДУКТЪТ НЕ Е НАЛИЧЕН
166.98 ЛВ

Геймърска механична клавиатура Cooler Master CK550 RGB Brown суичове


Геймърска механична клавиатура Cooler Master CK550 RGB Brown суичове

 

Ако търсите максимално изчистена и надеждна механична геймърска клавиатура то избора ви е ясен - Cooler Master CK550 RGB. Получавате механични суичове Gateron, които ще ти гарантиран безпроблемна работа и дълъг живот с тяхната гаранция от минимум 50 милиона клика и няма да те остави по време на битка. On-the-fly позволява да персонализирате настройките си бърза благодарение на клавиншнa комбинации, а допълнителния софтуер ще ти позволи да го направиш в случай, че търсиш нещо повече от стандартните настройки.Cooler Master CK550 е перфектната клавиатура, която включваш и започваш да я ползваш без да е необходимо да инсталираш нищо повече за да използваш пълния й потенциал.



Гаранционен срок: 24 месеца

* Изображенията на продуктите в сайта са примерни и може да имат разлики с действителните продукти. Ако забележите такава, моля пишете ни на адрес store@bestpc.bg.

* Ние се стремим да дадем най-добрата цена. Ако друга фирма Ви предлага по-изгодна оферта от нашата - обадете ни се и ще Ви направим дори още по-добро предложение.