Разположение на магазина МАГАЗИН
shopping-cart КОШНИЦА

Кошницата е празна!

Клавиатура Asus ROG Strix Flare PNK LTD Cherry MX RED RGB Aura Syncна ниска цена с бърза доставка
изчерпан

Клавиатура Asus ROG Strix Flare PNK LTD Cherry MX RED RGB Aura Sync

Продукт № 220052
Категория: Клавиатури
Производител:
Модел:
ROG Strix Flare PNK LTD
Тип свързване:Кабел USB 
Кирилизация BDS:НЕ 
Комплект с мишка:НЕ 
Светеща клавиатура:ДА 
Геймърска клавиатура:ДА 
Тип на клавишите:Механични 
Гаранция:
24 месеца
Наличност:ПРОДУКТЪТ НЕ Е НАЛИЧЕН
328.68 ЛВ

Asus ROG Strix Flare PNK LTD Cherry MX RED RGB Aura Sync


Геймърска механична клавиатура Asus ROG Strix Flare PNK LTD Cherry MX RED RGB Aura Sync

Запчнете играта си с ROG Strix Flare PNK LTD - механична игрална клавиатура, която разполага с всичко, което искате и повече. Почувствайте удовлетворението от всяко натискане на клавиш със световноизвестните превключватели Cherry MX. Насладете се на незабавен достъп до специални мултимедийни клавиши в горния ляв ъгъл, докато играете. Изпитайте несравнимо ниво на персонализация с персонализиращ се значка, осветена от Aura Sync RGB осветление. Похвали се с игралния си усет, докато доминираш на бойното поле.

  • Механични превключватели Cherry MX RGB с немско производство, които осигуряват задоволително механично усещане с оптимално задействане 
  • Изборът на професионални геймъри и ентусиасти Персонализираща се осветена значка - Похвали се с гордостта си от ROG или покажи усета си с лични или екипни знаци.
  • Специални медийни клавиши и колело за сила на звука, разположени вляво за незабавно управление на звука по време на игра, USB проход за лесно свързване и подвижна подложка за китка с мек допир. Индивидуално осветени клавиши и жива подсветка, задвижвани от Aura Sync RGB технология за осветление.
  • Съпоставете макросите в движение с нашите напълно програмируеми клавиши, коригирайте настройките с подобрения софтуер Armory II и съхранявайте профили в паметта на борда на клавиатурата


Гаранционен срок: 24 месеца


* Изображенията на продуктите в сайта са примерни и може да имат разлики с действителните продукти. Ако забележите такава, моля пишете ни на адрес store@bestpc.bg.

* Ние се стремим да дадем най-добрата цена. Ако друга фирма Ви предлага по-изгодна оферта от нашата - обадете ни се и ще Ви направим дори още по-добро предложение.