Разположение на магазина МАГАЗИН
shopping-cart КОШНИЦА

Кошницата е празна!

Дънна платка ASROCK X570 Pro4, socket AM4на ниска цена с бърза доставка
изчерпан

Дънна платка ASROCK X570 Pro4, socket AM4

Продукт № 213415
Категория: Дънни платки
Производител:
Модел:
X570 Pro4
Чипсет:AMD X570 
Брой RAM слотове:4 бр.
Процесорен слот:AM4 
Поддържана памет:DDR4 
Гаранция:
36 месеца
Наличност:ПРОДУКТЪТ НЕ Е НАЛИЧЕН
385.48 ЛВ

ASROCK X570 Pro4, socket AM4


РЕВОЛЮЦИОННИ X570 Дънни платки:

Вашият компютър е трансформиран

Стил. По-надежден. Супер дизайн. Премиум 50A Захранващ Дросел.Сравнено с традиционните дросели, новите премиум захранващи дросели на ASRock ефективно увеличават с до 3 пъти по-добре насищането с напрежение, като по този начин предлагат подобрен и разширен Vcore волтаж за дънната платка.Sapphire Черно PCB.Изчистен черен цвят на PCB. Новият PCB Sapphire Черно представлява непоклатимо качество и дава на дъното по-мистериозно вид.Печатна платка със плътна стъклена оплетка.Печатна платка със плътна стъклена оплетка дизайн, който намалява растоянието между слоевете на PCB за защита на дънната платка срещу електрически къси съединения, причинени от влага.
2oz Copper PCB.Използвайки само внимателно избрани медни материали за слоевете на печатната платка, 2oz PCB доставя ниска температура и висока енергийна ефективност за овърклок.

XL Радиатор от Алуминиева Сплав

Много големи алуминиеви радиатори, които ефективно да отнемат топлината от MOSFET и чипсет, така че цялата система може да извършва по-стабилна.

PCI-E Стоманени Слотове

Подобрените PCI-E Стоманени слотове са опаковани с твърдо покритие, което предотвратява всякаква интерференция на сигнала с графичните карти. То също така гарантира, че и най-тежките графични карти ще бъдат добре инсталирани в PCI-E слотовете безопасно.

Двоен Hyper M.2 за SSD

Поддържа следващото поколение PCI Express 4.0 M.2 SSD дискове, той е в състояние да изпълнява два пъти по-висока скорост в сравнение с предишното 3-то поколение, като дава светкавично бързо пренасяне на данни.

Пълно покритие М.2 Heatsink

Масивен пълен обхват M.2 радиатор, който е в състояние да разсее ефективно топлината, за да гарантира, че високоскоростният M.2 SSD работи винаги по най-добрия начин.

РЕГУЛИРАЙТЕ СВОЯ СОБСТВЕНО ОСВЕТЛЕНИЕ - ПОЛИХРОМ RGB

Тази дънна платка включва вградени RGB конектори и адресируем RGB конектор, който позволява на дънната платка да бъде свързана със съвместими LED устройства като ленти, вентилатори на CPU, охладители, шасита и т.н. Потребителите могат също така да синхронизират RGB LED устройства в аксесоарите, сертифицирани по Polychrome RGB Sync, за да създадат свои уникални светлинни ефекти.

Supports AMD AM4 Socket Ryzen™ 2000 and 3000 Series processors
10 Power Phase Design
Supports DDR4 4066+ (OC)
2 PCIe 4.0 x16, 2 PCIe 4.0 x1, 1 M.2(Key E) For WiFi
AMD Quad CrossFireX™ and CrossFireX™
Graphics Output Options: HDMI, DisplayPort
7.1 CH HD Audio (Realtek ALC1200 Audio Codec), ELNA Audio Caps
8 SATA3, 1 Hyper M.2 (PCIe Gen4 x4 & SATA3), 1 Hyper M.2 (PCIe Gen4 x4)
2 USB 3.2 Gen2 (Rear Type A+C), 10 USB 3.2 Gen1 (4 Front, 6 Rear)
Intel® Gigabit LAN
ASRock Polychrome SYNC


Гаранционен срок: 36 месеца

* Изображенията на продуктите в сайта са примерни и може да имат разлики с действителните продукти. Ако забележите такава, моля пишете ни на адрес store@bestpc.bg.

* Ние се стремим да дадем най-добрата цена. Ако друга фирма Ви предлага по-изгодна оферта от нашата - обадете ни се и ще Ви направим дори още по-добро предложение.